Osposobljavanje MSP-ova za Chatboot računalni konverzacijski kanal

/Osposobljavanje MSP-ova za Chatboot računalni konverzacijski kanal
Osposobljavanje MSP-ova za Chatboot računalni konverzacijski kanal2020-07-13T08:38:19+00:00

Termini održavanja radionice:  9. i 10.11.2019. te 16. i 17.11.2019.

Trajanje radionice: cjelodnevne radionice s početkom u 9h

Chatbot je računalni program koji automatizira određene zadatke te simulira razgovor uz pomoć umjetne inteligencije. Najčešća primjena mu je u razgovoru s korisnikom putem konverzacijskog sučelja

Sasvim pojednostavljeno rečeno, chatbotovi su svojevrsne mini-aplikacije koje mogu obavljati automatizirane zadatke, kao što su odgovori na najčešća pitanja korisnicima, namještanje alarma, davanje sportskih rezultata i slično. Npr. Siri i Cortana su botovi.

Chatbotovi danas postaju sve sofisticiraniji, oni mogu utjecati na iskustvo te su na neki način virtualni agenti jer mogu razumjeti i odgovoriti na najrazličitija pitanja kupaca.

Chatbotovi mogu iznimno brzo odgovoriti na korisnički upit, a od ostalih njihovih koristi i prednosti za poslovanje se ističu: svakodnevna i cjelodnevna dostupnost, upravljaju tisućama korisnika istovremeno, automatiziraju ponavljajuće zadatke, povećavaju engagement, interakciju i konverzije, skupljaju informacije i koriste ih za upsell i cross-sell

Chatbot vam može donijeti pasivan prihod, ali morate znati kako ga monetizirati. Iako je kreiranje chatbota jednostavno, stvaranje profitabilnog chatbota je vještina koju treba savladati. Dođite na BESPLATNU radionicu u Algebra LAB i izravno od stručnjaka za chatbotove saznajte sve što te zanima o chatbotu te zajedno s njim izradi vlastiti chatbot.