Programiranje za žene – kako komunicirati s programerima

/Programiranje za žene – kako komunicirati s programerima
Programiranje za žene – kako komunicirati s programerima2020-07-13T08:39:08+00:00

Termini održavanja radionice:  Prvi ciklus: 30.3., 31.3. i 7.4. 2019.; Drugi ciklus: 13., 14. i 28.4.2019.

Trajanje radionice: cjelodnevne radionice s početkom u 9h

Kroz tri dana proći ćemo sve sadržaje koji su vam potrebni kako biste napravile svoju prvu aplikaciju i kako biste naučile što je zapravo programiranje. Za savladavanje osnovnih koncepata programerskih funkcija počet ćemo s pseudo-kodom jer prvo želimo savladati logiku programiranja. Zatim ćemo te iste programerske funkcije proći koristeći kod i to PHP/HTML. Na kraju, treći dan ćemo raditi na vlastitim aplikacijama. Finalni rezultat će biti naša prva, potpuno funkcionalna aplikacija, kao i znanje o tome kako neku sličnu naručiti od vanjskog programera, ako tako želimo.

Seminar je namijenjen svim djevojkama, ženama, majkama… koje žele dobiti priliku napraviti svoju prvu aplikaciju. Također, posebno je namijenjen svim poduzetnicama, onima koje žele učeći o osnovama programiranja unaprijediti svoje poslovanje i savladati komunikacijske teškoće u radu s projektnim timom programera. Prilika je ovo da obogate svoja znanja, nauče navigirati komunikacijski zahtjevne situacije i pokrenu svoj karijerni put još naprijed.

Dođite na BESPLATNE radionice u Algebra LAB i izravno od stručnjaka saznajte sve što te zanima o programiranju i komunkaciji s programerima.